El gust d'emprendre: programa d'emprenedoria en el sector alimentari

Des del Servei d'Emprenedoria i Economia Social de l'Ajuntament de Terrassa posem a l'abast de la ciutadania un nou programa formatiu i d'acompanyament per ajudar les persones que volen emprendre en el sector alimentari a materialitzar el seu projecte.

Oferim formació especialitzada en el sector de l'alimentació i l'assessorament personalitzat a projectes emprenedors locals com botigues d'alimentació, obradors o iniciatives en l'àmbit de la restauració, entre d'altres, promovent el treball en xarxa per ampliar les sinergies entre els diferents projectes de la cadena de valor.

El programa, amb places limitades, requereix inscripció prèvia i no té cap cost per a les persones participants, que podran sol·licitar un certificat en assistir a més d'un 80% de les sessions. A continuació us facilitem més informació sobre el curs i l'accés al formulari d'inscripció:

  • Data: del 17 al 26 d'octubre
  • Horari: de 15 a 17 h
  • Durada: 13 hores
  • Modalitat: híbrida, amb sessions en línia i sessions presencials a l'edifici Vapor Gran, carrer Telers, passadís B, 1a planta, 08221 Terrasa.
  • Adreçat a: persones emprenedores i projectes col·lectius amb idea de negoci a l'àmbit de l'alimentació o que ja estiguin desenvolupant el pla d'empresa, així com empreses ja constituïdes amb menys de tres anys de funcionament.
  • Objectiu: oferir formació especialitzada i acompanyament en la generació de negoci de tota la cadena del sector alimentari, amb un èmfasi especial en projectes d'elaboració i comercialització per al petit comerç.
  • Programa (descarrega el programa aquí):
    • Sessió 1: Presentació. Hàbits de consum i tendències del sector. 17 d'octubre de 15 a 17 h en format presencial.
    • Sessió 2: Higiene i seguretat alimentària. 18 d'octubre de 15 a 17:30 h en format virtual.
    • Sessió 3: Legislació alimentària vigent. Certificacions i Etiquetatge. 19 d'octubre de 15 a 17:30 h en format presencial.
    • Sessió 4: Sostenibilitat alimentària. Producte local, proximitat, ecològic. 24 d'octubre de 15 a 17 h en format presencial.
    • Sessió 5: 1a part: Màrqueting, comercialització i promoció del producte. 2a part: Eines de finançament, ajuts i subvencions. 25 d'octubre de 15 a 17 h en format virtual.
    • Sessió 6: Networking entre projectes emprenedors i empreses d'alimentació locals: Com resoldre reptes! 26 d'octubre de 15 a 17 h en format presencial.
  • A càrrec de: empreses consultores especialitzades al sector de l'alimentació.
  • Organitza: Servei d'Emprenedoria i Economia Social de l'Ajuntament de Terrassa.
  • Inscripcions

 

Amb el suport de: