Cicles anuals a l'Auditori

Cicles de gener a juny a l'Auditori

Cicles d'octubre a desembre a l'Auditori

Cicles a altres indrets de la ciutat

Altres concerts

Cicles anuals a l'Auditori

Cicle Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48)
Cicle de concerts anual presentats per l'OCT48, formació resident a l'Auditori Municipal. El cicle consta de propostes variades, singulars i d'un alt nivell qualitatiu. Habitualment compta amb la col·laboració de destacats intèrprets i solistes de primera línia a nivell internacional.

Cicle de Concerts del Conservatori de Terrassa
Cicle de concerts organitzat per l'Escola Municipal de Música- Conservatori de Terrassa, adreçat a tota la ciutadania que fa especial incidència en els aspectes pedagògics i qualitatius de les seves propostes. Està integrat per propostes professionals i vocacionals extretes de l'àmbit acadèmic.

Cicle Músiques del cor
Programa que sorgeix per donar a conèixer les múltiples manifestacions de cant polifònic: clàssic, gospel, simfònic- coral, tradicional, etc. Tant les que es generen a la nostra ciutat, com d'altres proposades per entitats corals i grups professionals de la resta del país. En el disseny del cicle hi participa activament la coordinadora d'entitats corals de Terrassa, Terrassa Ciutat Coral.

Cicle Concerts per a petits i grans
Concerts familiars de caire eminentment lúdic i pedagògic. El cicle està adreçat sobretot als més menuts, convidant a gaudir i descobrir el fascinant món de la música en família.

Cicle Altres concerts
Espai destinat a acollir propostes que per la seva singularitat no s'inclouen en altres cicles temàtics.

 

Cicles de gener a juny a l'Auditori

Cicle Música a escena
Es tracta d'un espai que acull propostes de concert amb un alt component escènic. Una programació innovadora que aposta per la presentació d'espectacles que trenquin amb les barreres tradicionals del concert clàssic i que tinguin com a base nous formats que aportin noves maneres de presentar la música. Les propostes van des de formats més clàssics com el cinema mut amb música en directe, passant per muntatges de teatre musical, òpera i sarsuela de butxaca així com també per l'experimentació al voltant d'altres formats més innovadors que tinguin en compte la fusió de nous conceptes audiovisuals multi disciplinars: poesia, gest, vídeo, dansa, arts visuals, etc.

Cicle Les cambres de l'auditori
Concerts destinats a divulgar la música de cambra, un dels generes més refinats i que gaudeix de més repertori dins del món de la música clàssica, però sovint desconegut o poc programat a les sales de concert.

Cicles d'octubre a desembre a l'Auditori

Cicle Terrassa lírica
Programació que té com a protagonista el món de la veu en les seves diferents formes estilístiques: òpera, sarsuela, lied, oratori, musical… En format de concert o espectacles per a una o varies veus solistes.

Cicles a altres indrets de la ciutat

Cicle Sons del temps
Emmarcat dins la programació estiuenca, la seva filosofia és apropar a la ciutadania el patrimoni artístic i arquitectònic terrassenc. El gruix més important d'aquest patrimoni monumental aniria del preromànic fins a època modernista. El cicle presenta repertoris musicals que es van compondre a la mateixa època en que aquests edificis van ser construïts o van estar en ús. Per Sons del temps han passat algunes de les formacions més representatives i prestigioses del nostre país i de l'estranger en el camp de la interpretació de la música històrica amb instruments originals.

Cicle Sons clàssics
Programació que proposa fer arribar a tot el territori (centres cívics, casals i altres centres d'entitats) de manera consensuada amb els col·lectius de la ciutat, concerts de música clàssica interpretats, en molts casos, per formacions emergents de la ciutat i en altres per músics amb una àmplia trajectòria professional. L'objectiu és donar a conèixer un gènere sovint desconegut per un ampli sector de la població. També descobrir les potencialitats de moltes formacions musicals de l'àmbit anomenat clàssic que resideixen a la nostra ciutat.

Cicle Festival d'Estiu Seu d'Ègara
Festival que es celebra un cap de setmana de finals de juliol i que està integrat per varis concerts oferts per l'OCT48. Els concerts són interpretats a l'aire lliure dins del recinte del conjunt monumental de la Seu d'Ègara. Aquests espectacles es presenten en diferents formats i mostren músiques molt variades en èpoques i estils que van des de la música barroca fins la del s. XXI, tenint una presencia especial els compositors catalans contemporanis. Habitualment es conviden prestigiosos artistes i col·laboradors en varis dels seus concerts.

Cicle Sons del Nadal
Programació hivernal integrada per corals i formacions polifòniques de la ciutat, que actuen de forma vocacional per ambientar amb música de temàtica nadalenca el centre històric i d'altres eixos comercials egarencs. En el seu disseny participa la coordinadora d'entitats corals de Terrassa, Terrassa Ciutat Coral.

Cicle Nadal a la Seu
Cicle de concerts i d'altres activitats realitzats durant els mesos de desembre i gener, vinculats a l'època del Nadal i realitzats al conjunt monumental de la Seu d'Ègara.

Altres concerts

Concert de la nit dels museus
Concert commemoratiu del 4 de setembre