La Covid-19 afecta de forma directa a les empreses, autònoms, comerços i persones emprenedores de la nostra ciutat. Per aquest motiu, hem adequat tots els serveis de l'àrea de Promoció econòmica per oferir-vos l'atenció que més us convingui en funció de la vostra situació. Realitzem atencions on line, telefòniques, assessoraments personalitzats de forma presencial o virtuals amb cita prèvia.

 

1. Si voleu rebre assessorament o acompanyament en la tramitació de les ajudes envieu un correu electrònic a [email protected] i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

2. Si voleu rebre assessorament en l'àmbit laboral o ocupacional (si heu estat afectats per un ERTO o acomiadats) envieu un correu electrònic a [email protected] i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

3. Si teniu un oferta laboral i necessiteu personal per a cobrir llocs de treball, envieu-nos un correu electrònic a [email protected] i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

4. Si teniu una oferta o una demanda de producte o servei, projecte, proposta,  coneixements tècnics, logística, etc. per a donar resposta a l'actual crisi del COVID-19, respon aquest formulari   o envieu un correu electrònic a [email protected], un equip de professionals valoraran la teva proposta i per a donar-li resposta.

Mesures

  • Subvencions municipals per a persones treballadores autònomes, microempreses, microempreses d'economia social i empreses d'oci nocturn (juliol 2021)
  • Beneficis fiscals de l'Ajuntament en el pagament del principals tributs per a l'any 2022.
  • Mesures  de la Generalitat per a empreses i autònoms per fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID19.
  • Mesures de la Generalitat per al Comerç.
  • Mesures de la Generalitat per al sector cultural: mesures econòmiques de suport  per empreses del sector i tràmits.
    • Previsió de calendari de totes les línies de subvenció i finançament del 2021 de l'Institut Català de les Empreses Culturals, consulteu l'enllaç
  • Mesures de l'estat espanyol: La Moncloa, Planes y medidas laborales, económicas, sociales, etc.

En el marc de col·laboració i concertació del Pacte per a l'Ocupació de Terrassa que mantenim amb la patronal Cecot i la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, i en aquests moments de crisi sanitària i econòmica compartim el compromís i vocació d'estar al costat de les empreses i autònoms del nostre territori donant-los el suport especialitat en cada cas. 

A través d'aquest enllaços podeu accedir als serveis que ofereixen:
 
D'altra banda, el Gremi d'Hostaleria també ofereix informació directe del sector en el marc de la Covid-19 a través del seu canal de whatsap. Si voleu formar-ne part, només cal que envieu un missatge a 667 48 28 12 i rebreu tota la informació del Gremi.