La formació és clau en la posada en marxa i la consolidació de les empreses. Us oferim diversos espais per la formació per a l'emprenedoria, a banda dels serveis d'assessorament per a la creació de la vostra empresa.

Formacions periòdiques:

  • Formacions d'emprenedoria i economia social, adreçades les persones emprenedores que vulguin treballar una idea de negoci, i/o que vulguin conèixer i/o treballar en un marc d'economia social. 

Podeu consultar les formacions que es programen durant l'any i reservar una plaça a través del tràmit d'inscripció

  • Tallers setmanals "Vull emprendre. Per on començo?" adreçats a persones emprenedores que volen iniciar una activitat econòmica. Tenen una durada de dues hores, de 10 a 12 del matí, i es realitzen tots els dimarts, a l'Edifici del Vapor Gran, al c/Telers, 5, escala B, 2a planta. Inscripcions al taller per a l'emprenedoria

Qui assisteixi als tallers trobarà informació sobre els aspectes més importants a tenir en compte abans de crear una empresa: les formes jurídiques més habituals, els impostos a pagar, els tràmits a realitzar per constituir-la, les línies d'ajut i finançament... tota la informació necessària per aclarir, orientar i donar les pautes necessàries per a la posada en marxa d'un projecte empresarial viable.

Altres formacions que poden ser del vostre interès: