Recursos per al confinament per a Persones Grans
Mantenir estímuls i activitats durant aquests dies és molt important per a tothom, especialment entre la gent gran. Aquí trobareu un seguit de propostes, consells, recursos d'utilitat i recomanacions destinades al col·lectiu de gent gran per mantenir-vos actius en aquest període. 

Projecte t'activa
En coordinació amb el CST, s'impulsa la creació d'uns clips de videos adreçats a les persones grans fràgils que us ajudaran a trobar-vos millor aquests dies de confinament i desconfinament progressiu. Inclouen consells per a vosaltres sobre alimentació, exercicis de cognició i mindfulness, així com idees per fer manualitats a casa. Han estat elaborats i editats pel Consorci Sanitari de Terrassa, CST, en col·laboració amb l'Ajuntament de Terrassa.

Aquests càpsules formen part del Projecte T'Activa: Terrassa Activa i Saludable (en el marc del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial-PECT, subvencionat pel Feder 2014-2020) per fomentar la innovació orientada a fer de Terrassa una ciutat més sana, així com trobar solucions per al repte de la Solitud no Volguda. 

Clica aquí per veure les Càpsules T'Activa