Este espacio recoge mensualmente la actualidad del trabajo en red realizado por las entidades de la Mesa local de Capacidades Diversas y Accesibilidad y entre servicios municipales.

Commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Cartell amb la programació de la Fira Inclusiva d'EntitatsFormat: Celebració de la Fira inclusiva d'entitats de Terrassa.

Objectius i contingut: Commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat per trencar barreres i reivindicar una ciutat realment inclusiva i accessible en què totes les persones siguin ciutadanes de ple dret. La commemoració ha estat impulsada per la Taula Local de Capacitats Diverses i Accessibilitat conjuntament amb la Fira d'Entitats del Districte 1. Es van realitzar diferents activitats inclusives i accessibles, així com xocolatada, tallers de caràcter familiar, contacontes, i actuacions diverses. La lectura del Manifest del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat va correr a càrrec de famílies d'infants amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), amb sordesa, i amb Síndrome Alcohòlic Fetal (SAF).

Participants: Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Servei municipal d'Estructura Territorial, Colles sardanistes Amunt i Crits, Amics de la Música de Terrassa, associacions veïnals del Districte 1, Oficina de Capacitats Diverses i Accessibilitat.