Presentació del llibre: "A la conquista del cuerpo equivocado" de Miquel Missé

Dijous 28 de febrer a les 19 hores, presentació del llibre "A la conquista del cuerpo equivocado" amb Miquel Missé a la Llibreria Synusia (C/Montserrat 136).

"El relat més popular sobre la transsexualitat ha assenyalat que el nostre malestar resideix en el nostre cos i la solució és transformar-lo. No obstant això, altres veus han volgut impugnar aquest relat amb noves preguntes: i si l'origen del nostre malestar no estigués en el nostre cos?, continuaria estant en el cos el remei? Trobar una resposta a aquestes qüestions és un exercici col·lectiu que porta dècades forjant-se. Aquest llibre és part d'aquest exercici, de la batalla per guanyar el relat sobre l'origen del malestar de les persones trans i així desplaçar el discurs del cos equivocat per a col·locar una altra proposta. O, dit d'una altra manera: aquests cossos nostres, que ens van dir que estaven equivocats, volem reconquerir-los."

Un llibre editat per Egales Editorial

Miquel Missé és l'autor del gènere desordenat (juntament amb Gerard Coll-Planas), "Transsexualitats. Altres mirades possibles i Polítiques trans" (juntament amb Pol Galofre).

Organitza: Servei LGTBIQ de l'Ajuntament de Terrassa i Llibreria Synusia.