Repintada del pas de vianants irisat arran d'una agressió LGTBIfòbica

El dia 24 d'octubre es reivindica la despatologització de les persones trans*. La lluita de les persones trans per aconseguir el dret a la identitat o l'expressió de gènere ha portat a la celebració d'aquesta jornada reivindicativa.

Enguany, el dimecres 24 d'octubre es commemorarà aquesta jornada a Terrassa amb la lectura del Manifest a càrrec d'Álex Guzman Gordillo, membre de l'Espai trans* de l'associació LGTB Terrassa. La lectura tindrà lloc a l'atri de l'Ajuntament, a les 12 del migdia, i comptarà amb la presència de la regidora de LGTBIQ de Terrassa, Gracia García.

Un cop acabada la lectura del manifest, es convidarà a totes les persones que vulguin participar en un acte de denúncia col·lectiu, a anar fins al pas de vianants de davant dels Ferrocarrils Generals de Catalunya, per repintar aquest pas irisat, que va patir una agressió LGTBIfòbica amb una pintada feixista.

L'Ajuntament de Terrassa ja va aprofitar l'acte realitzat per commemorar la Visibilitat de la Bisexualitat del passat 21 de setembre davant de l'Ajuntament per denunciar aquesta agressió feixista i LGTBIfòbica, expressant la necessitat de seguir treballant en polítiques públiques que visibilitzin la diversitat afectiva, sexual i de gènere i garanteixin els drets de les persones LGBTI+ a la nostra ciutat.