Resum de les notícies d'actualitat del mes de novembre: Participació a la campanya #NiunaMés

Terrassa commemora cada any "El dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones" amb un programa d'actes que es realitzen al llarg de tot el mes de novembre. 

Aquest any la Policia Municipal hi ha participat amb dues activitats per donar a conèixer com des de la vessant policial es pot contribuir a acabar amb aquesta xacra.

 

Seminari: L'atenció Policial a les víctimes de violència de parella i estratègies per a reduir la victimització secundària

Realitzat el passat 23 de novembre, va comptar amb la presència d'una setantena de persones, la majoria integrants d'altres cossos policials d'arreu de Catalunya.

En el seminari, una agent de la Unitat d'Atenció a la Víctima de la Policia Municipal de Terrassa, va explicar, juntament amb la caporala del Grup d'Atenció a la Víctima de la ABP de Mossos de Terrassa, la coordinació d'aquests dos cossos per a treballar contra la violència de parella. 

A més, es va comptar amb la presència del Dr. Josep Maria Tamarit i la Dra. Noemí Pereda que van centrar les seves intervencions en com reduir la victimització secundària, tant a les dones víctimes, com als infants.

 

Xerrada: Com denunciar un cas de violència de gènere. El suport que ofereixen el SIAD i la Policia Municipal

Realitzada el 24 de novembre al centre cívic President Macià, la xerrada va comptar amb la participació dels agents de la Unitat d'Atenció a la Víctima de la Policia Municipal i de l'advocada del SIAD, que van explicar el funcionament dels dos serveis i van resoldre els dubtes dels assistents, majoritariament membres d'associacions de la ciutat.