L'alcalde de Terrassa dóna la benvinguda a Daniel Guillem, nou Intendent de la Policia Municipal de Terrassa

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, el regidor de Via pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavier F. Rivero; així com de l'intendent major i l'inspector de la Policia Municipal, Antoni Flores i Marc Pintor, respectivament; ha donat aquest matí la benvinguda al nou intendent del cos, Daniel Guillem, guanyador del procés selectiu per a cobrir aquesta plaça. La trobada ha tingut lloc a la sala d'Alcaldia.
 
Amb l'arribada del nou Intendent, el cos amplia l'estructura de comandament per ajustar-la a la realitat actual i donar resposta a les demandes ciutadanes. És dona així un pas més en el projecte integral de millora de la Policia Municipal, ampliant l'estructura de comandament per ajustar-la a la realitat actual i futura i avançar en la gestió de les funcions directives i operatives del cos, tal com es contempla en el Pla Director, dotant l'organització de la policia municipal de la funcionalitat necessària per respondre a les noves necessitats i demandes ciutadanes.
 
Daniel Guillem, de 45 anys, és Diplomat Superior en Criminologia per la Universitat Miguel de Cervantes de Valladolid i expert en Direcció i Gestió de Seguretat Integral per la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). També és llicenciat en Dret per la Universitat Internacional de La Rioja i té un màster en direcció en la gestió pública, per la mateixa universitat.
 
L'actual intendent ha exercit fins ara d'Inspector Cap a la Policia Local de Cubelles, on va guanyar la plaça l'any 2012. Prèviament havia estat caporal de la Policia Municipal del Vendrell i, del 2005 al 2009, va formar part del cos de Mossos d'Esquadra, prestant servei en l'Àrea Central de Criminalitat Internacional i de Crim Organitzat. Va iniciar la seva carrera professional l'any 1996 com a agent de Policia Municipal del Vendrell.