Dispositiu de seguretat per als 5 castells de foc simultanis per a posar fi a la Festa Major

La Festa Major de Terrassa finalitzarà aquesta nit amb 5 castells de foc simultanis que permetran que aquest espectacle pirotècnic pugui gaudir-se arreu de la ciutat. La Policia Municipal ha preparat un dispositiu especial per tal de garantir la seguretat de la ciutadania i el correcte desenvolupament de la mobilitat i seguretat viària. Aquest dispositiu, integrat per 16 agents i 3 comanaments consistirà en la vigilància en diferents punts, amb l'objectiu de vetllar per la seguretat dels espectadors davant possibles aglomeracions i tallar les principals vies que es veuran afectades en el transcurs de l'activitat.

 

En concret els castells de foc es realitzaran als espais següents: Centre Cívic Pla del Bonaire, la zona esportiva de Can Jofresa, el pati de l'Escola Pia, el poliesportiu de Ca n'Anglada i el recinte de la zona de lliure circulació de gossos darrere de l'Escola França.

 

Els carrers que quedaran tallats, a partir de les 22:00h aproximadament i fins a la finalització dels espectacles simultanis són:

 

  • Carrer Badalona, des de Can Jofresa i des de carrer Montblanc
  • Avinguda del Vallès a l'alçada amb carrer d'Extremadura
  • Carrer d'Ausiàs Marc / Pi i Margall i Frederic Soler / Pasteur impedint l'accés de vehicles del carrer d'Ausiàs March al carrer de Pi i Margall
  • Ctra. Matadepera entre l'Avinguda de Béjar i Avinguda de Lacetània
  • Així mateix hi ha un dispositiu de Policia Municipal, per garantir el bon desenvolupament del posterior rom cremat i cantada d'havaneres que tindrà lloc a la plaça Lluís companys a partir de les 23h.
  • Ausiàs March al carrer de Pi i Margall
  • Ctra. Matadepera entre l'Avinguda de Béjar i Avinguda de Lacetània

 

La Policia Municipal també vetllarà per garantir el bon desenvolupament del posterior rom cremat i cantada d'havaneres que tindrà lloc a la plaça lluís companys a partir de les 23h.