Resum de les notícies d'actualitat del mes de febrer

La Unitat d'Inspecció i Investigació de la Policia Municipal, en intervenció conjunta amb la Policia Nacional, va precintar cautelarment el passat 9 de febrer a les 12.00h un bar en constatar que es trobava connectat de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica.  

 

La intervenció va tenir lloc arran d'un incendi en l'establiment que va fer saltar les alarmes dels agents sobre una possible connexió fraudulenta. En la inspecció els agents van comprovar ahir que no hi havia comptador i que la instal·lació feta podia causar perill cap a les persones, procedint al tancament i precinte cautelar de l'establiment. El responsable del local també va ser denunciat per efectuar activitat diferent a l'autoritzada.

 

Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va detenir el passat 11 de febrer un home com a pressumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

La intervenció va tenir lloc a les 13.30 després que els agents rebessin un avís d'un robatori amb violència en una farmacia. Una dotació es va dirigir fins al lloc i va iniciar una cerca per la zona, localitzant als voltant sun home amagat que es canviava de roba precipitadament. Un cop identificat li van intervenir un ganivet de grans dimensions que havia utilitzat per intimidar la víctima. L'home va passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Terrassa, que va decretar el seu ingrés a presó.

 

L'Alcalde de Terrassa va donar la benvinguda, el passat 22 de febrer, al nou intendent de la Policia Municipal, Daniel Guillem. mb l'arribada del nou Intendent, el cos amplia l'estructura de comandament per ajustar-la a la realitat actual i donar resposta a les demandes ciutadanes.

És dona així un pas més en el projecte integral de millora de la Policia Municipal, ampliant l'estructura de comandament per ajustar-la a la realitat actual i futura. L'actual intendent ha exercit fins ara d'Inspector Cap a la Policia Local de Cubelles, on va guanyar la plaça l'any 2012