Èxit de participació al seminari Construïm convivència per prevenir la violència

La regidora d'educació,Teresa Ciurana, va donar ahir la benvinguda al II seminari de sensibilització contra l'assetjament escolar "Construïm convivència per prevenir la violència" organitzat per la Policia Municipal de Terrassa amb la col·laboració del servei d'Educació.


Al llarg de la jornada es va explicar la tasca de la unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat (URMEC), que compta des de març de 2021 amb un programa de prevenció de l'assetjament escolar.
També es va comptar amb la presència de l'educadora emocional, escriptora i investigadora en educació emocional,  Cristina González-Lestón, que va parlar sobre autoestima, convivència i assetjament, i de la criminòloga Victòria Fernández Cruz, que va fer una ponència sobre ciberassetjament. Per concloure, vam poder comptar amb el testimoni de la Mireia Llardén, una noia que va ser víctima d'assetjament escolar des de primària fins al batxillerat, quan va decidir canviar de centre escolar marxant a viure fora del seu poble i mudant-se a Barcelona i que va compartir amb els assistents la seva experiència així com el servei d'acompanyament al Bullying que ha impulsat a partir d'aquesta.

Totes tres ponents ens van omplir de recursos per combatre l'assetjament escolar, els quals us compartim aquí:

Recursos: