Article revista Visquem juny 2022

L'estació Terrassa Oest, noves oportunitats pels barris de Can Boada, Ca n'Aurell i la Maurina

La futura estació de Rodalies a Can Boada ja està encaminada, amb l'estudi per al desenvolupament del Pla de Rodalies de Barcelona 2020-2030 que contempla la nova estació de Can Boada ja licitat. Ho anunciava el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana en un comunicat, fent palès que s'aposta per una Terrassa forta i en expansió, en la que val la pena invertir.

La nova estació donarà vida als barris de Can Boada, Ca n'Aurell i la Maurina, als seus veïns i comerços, prestant servei a gairebé 2.000 terrassencs i connectant-los a la xarxa ferroviària, i podent servir també per assumir, si calgués, un increment del servei en moments de sobresaturació. Una millora i ampliació dels nostres serveis de transport públics reivindicada des de fa anys que veurà la llum d'aquí poc.

Com a usuària diària de Rodalies, valoro personal i positivament la inversió en aquesta infraestructura, que mou a tants de nosaltres cada dia, i que farà més fàcil la mobilitat per milers de terrassencs. Aquella estoneta de seure, no sentir-te parat enmig d'un embús sinó en moviment, aprofitar per xerrar si vas acompanyat, o contestar aquells missatges que mai tens temps de posar-t'hi... En el meu cas, l'estona per llegir i veure per la finestra el nostre Vallès, sens dubte la meva opció preferida.

Més i millor mobilitat és una de les millors formes de llibertat, d'explorar noves oportunitats laborals, de viatjar, de no dependre del trànsit o de la falta d'aparcament a les ciutats. Arribar i moldre, en tren a o des de Terrassa Oest, és motiu de celebració pels terrassencs. Ben aviat la tindrem a la nostra ciutat, benvinguda estació Terrassa Oest!

Isabel Martínez, Regidora de Cs Terrassa