Culmina el procés de participació per determinar les característiques del futur Casal Cívic de Roc Blanc

El plec de clàusules per licitar la redacció del projecte recollirà les aportacions veïnals

Solar on es construirà l'equipamentEl procés de participació al projecte del futur casal cívic de Roc Blanc ha finalitzat aquest mes de febrer. L'Ajuntament de Terrassa redactarà properament el plec de clàusules per a licitar la redacció del projecte executiu d'obra d'aquest equipament. El plec recollirà els usos, necessitats i característiques recopilades durant el procés.

El procés participatiu va arrencar a mitjans de l'any passat i s'ha desenvolupat al llarg dels darrers mesos mitjançant un seguit de reunions, amb la implicació de les entitats i agents del territori. Al llarg d'aquest temps s'han anat perfilant les característiques principals de l'equipament per a donar resposta a les necessitats de la ciutadania. Aquests dies, el regidor president del Consell del Districte 4, Amadeu Aguado, ha exposat les conclusions del procés, tot i que durant unes setmanes les persones interessades encara podran fer-hi alguna aportació.

El futur casal cívic del Roc Blanc es construirà en un solar de 1.500 m2 ubicat a la intersecció dels carrers de Palet i Barba i Rafael de Campalans. L'equipament haurà de donar resposta a les necessitats expressades durant el procés participatiu. Així, el casal ha de comptar amb una recepció, despatxos de gestió i per les entitats, diverses sales de reunions i de tallers, una sala d'actes, una sala relacional i una sala d'assajos, a més de magatzems i lavabos. El casal comptarà també amb un pati interior on poder desenvolupar activitats diverses. El projecte final haurà de garantir l'accessibilitat universal a tot l'equipament, inclòs l'escenari de la sala d'actes i els vestidors.