Mapa de les afectaciones del tráfico

(navega sobre los iconos para obtener más información)

Clica aquí para abrir el mapa general y  optimizar la navegación

Acceder a la información de los últimos cortes de calle o restricciones de tráfico:

Tall de trànsit als carrers Sant Mateu i Núria per treballs de renovació del ferm

A partir d'avui, dijous 24 d'agost, i fins el dia 1 de setembre es duran a terme els treballs de renovació del ferm del carrer Sant Mateu, des del carrer de Franc Comtat fins al carrer Núria, així com l'asfaltat de la parada de bus situada al carrer Núria, a les proximitats amb la cruïlla amb el carrer Sant Mateu. Aquests vials quedaran tallats al trànsit durant el temps que es dugui a terme l'actuació.

 

Hi haurà també afectacions a la línia d'autobús L3 en direcció a La Maurina, quedant anul·lades les parades «Franc Comtat», «Núria» i «Sant Mateu». Es recomana als usuaris del servei dirigir-se a les parades situades al carrer Santa Maria Mazarel·lo «Ca N'aurell» o «Cap Oest» o a la parada «Mallorca».


Aquestes actuacions formen part de la memòria valorada de conservació de ferms a diferents carrers de la ciutat. En aquest sentit, el passat mes d'abril es va dur a terme l'asfaltat del carrer de Cavall Bernat, al juny es van realitzar els treballs de renovació del ferm dels carrers de Xoriguer i Mallarenga i al juliol es van dur a terme les actuacions als carrers Dr. Torras i Bages, entre Joan Monpeó i carretera de Rubí, el carrer Valls entre Torres i Bages i Plaça del segle XX i el carrer de Baldrich entre
Torras i Bages i carretera de Rubí.


L'objectiu de les actuacions és el de mantenir el paviment asfàltic en condicions adequades de seguretat i ús, tant per als vehicles com per als vianants. Els treballs consisteixen en el reforç i conservació del paviment existent mitjançant fressat i asfaltat, així com la reparació dels pous, embornals i rigoles per a la recollida d'aigües que s'han localitzat en mal estat.

 

Descarrega plànol de l'actuació