Mapa de les afectaciones del tráfico

(navega sobre los iconos para obtener más información)

Clica aquí para abrir el mapa general y  optimizar la navegación

Acceder a la información de los últimos cortes de calle o restricciones de tráfico:

Tall de trànsit dels carrers del Nord, Sant Leopold i la Mina

Lloc afectat: carrers del: Nord, entre els carrers de la Mina i Sant Joan, Sant Leopold, entre Camí del Fondo i Sant Isidre, i la Mina, entre els carrers del Nord i del Mas Adei.
Actuació: Projecte del Fons de Recuperació Next Generation de la Unió Europea
Motiu: Obres d'urbanització del Carrer de la Mina i la Plaça de Jacint Verdaguer
Data: 13 de setembre

El dimecres 13 de setembre, amb motiu de les obres d'urbanització del Carrer de la Mina i la Plaça de Jacint Verdaguer, els carrers del: Nord, entre els carrers de la Mina i Sant Joan, Sant Leopold, entre Camí del Fondo i Sant Isidre, i la Mina, entre els carrers del Nord i del Mas Adei, restaran tallats al trànsit. Els turismes i furgonetes podran accedir a la Plaça del Doctor Robert des del Carrer del Nord pels carrers de Sant Valentí, Pantà, la Rasa, Nou de Sant Pere i García Humet. També es podrà accedir a la Plaça de l'Estació del Nord a través dels carrers de la Creu Gran i del Mas Adei. Els autocars que vulguin accedir a la Plaça del Doctor Robert hauran de fer-ho pel Passeig Vint-i-Dos de Juliol i el Carrer de Salmerón. Els trams de carrer de: Nord, entre Sant IGnasi i la Mina, SOcietat, entre Nord i la Mina i entre la Mina i Sant Joan, Sant Joan, entre Camí del Fonto i Societat, i Passeig, entre Sant Joan i Nou de Sant Pere, seran de doble sentit i ús exclusiu per accedir als garatges.

AFECTACIONS AL TRANSPORT PÚBLIC: aquest dia, els autobusos urbans de les línies 3, 6 i 7 circularan pel Passeig Vint-i-Dos de Juliol, el Carrer de Salmerón i el pont del Parc de Vallparadís. S'anul·laran les parades de "Sant Ignasi" del Carrer del Nord i "Creu Gran" del Carrer de la Societat. CONSULTEU EL PLÀNOL DE LES AFECTACIONS AL TRANSPORT PÚBLIC