L'Escola de família és un servei que té com a missió millorar i enfortir les competències parentals i personals dels pares i mares de la nostra ciutat, partint de les seves habilitats, de com millorar-les, de les seves necessitats i d'aprofundir en les eines que poden afavorir les seves funcions educatives. 

Per a qui està pensat?
Escola de Família és un programa pensat per a persones adultes que tenen o tindran menors al seu càrrec, i que estan vinculades als equips bàsics dels serveis socials.

Per a què em servirà?
•    Per créixer com a persona
•    Per aprendre a posar límits
•    Per compartir problemes i solucions
•    Per conèixer altres pares i mares
•    Per passar-m'ho bé

Com puc participar?
El projecte ofereix dues vies de participació: d'una banda l'adreçada a les persones vinculades a serveis socials, que accedeixen als grups de treball a través dels professionals dels equips bàsics d'atenció social, que es troben als diferents centres cívics i casals de la ciutat. I l'altra opció s'adreça a tots i totes les mares i pares de la ciutat, que es poden inscriure a les sessions i/o xerrades sobre normes, límits i rols dins la família, que surten publicades a la 'Guia de mares i pares' de l'Ajuntament.

On puc deixar al meu fill i/o filla per poder assistir?
Els grups d'Escola de Família, que funcionen durant tot el curs escolar, compten amb l‘Espai atenció 0-3 anys, adreçat a aquelles famílies que encara no han incorporat als més petits a les Escoles Bressol.