L'espai de trobada per a joves amb expressions, identitats de gènere i sexualitats diverses neix del treball conjut entre el Servei de Joventut i Lleure Infantil (Districte Jove) i el Servei LGTBI+.

Un espai que pretén oferir un punt de socialització a joves que qüestionen la seva identitat o expressió de gènere, o bé l'orientació del desig. Joves que s'emmarquin dins el paraigües LGBT+, així com cisheterosexuals.

Un espai on reflexionar i compartir vivències sobre aspectes relacionats amb el sistema sexe-gènere, la construcció social del gènere, la sexualitat, l'afectivitat, el cos i l'autoestima, etc. des de la voluntat de fer una acció positiva respecte aquelles identitats i orientacions sexuals que sovint queden invisibilitzades a la nostra societat. 

Les trobades tenen lloc cada segon i quart divendres de mes a la Casa Baumann (avinguda Jacquard, 1 Terrassa) de 18.30 a 20.00 hores.

Properes dates: Ajornat fins a proper avís.

Horari: de 18.30 a 20.00 hores.

Per poder assistir-hi és necessari posar-se en contacte amb el Servei LGTBI+ a través del WhatsApp del SAI DASIG al 651195182.