A Terrassa l'estiu és divertit!

De juliol a setembre el Fem Estiu! ens proposa una oferta àmplia que ens convida a gaudir de la ciutat i de la cultura amb música, cinema, teatre, circ, patrimoni i activitats infantils i familiars. I tot gràcies a una programació elaborada conjuntament amb les entitats i els agents culturals de Terrassa.

Parlem d'una oferta cultural variada i de qualitat als set districtes de Terrassa amb activitats a carrers, places i equipaments municipals com teatres o biblioteques amb activitats que van de la música (jazz, clàssica, pop-rock, havaneres) al teatre, passant per la dansa, els espectacles familiars, tallers de percussió, cinema a la fresca, jocs gegants, màgia, visites guiades, exposicions i activitats per a la gent gran.

I de propostes consolidades com el Festival de Circ, que arriba a la seva 14ª edició; el Cicle Sons del Temps, que ofereix un seguit de concerts en alguns dels espais patrimonials més emblemàtics de la ciutat; l'onzè Festival a la Seu d'Ègara de la mà de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 i la setena edició de la Setmana de Jocs al Carrer. Però parlem també d'un ampli ventall de possibilitats que ens conviden a sortir al carrer i descobrir tot allò que ens ofereix la nostra ciutat durant l'estiu.