11è Festival de Circ de Terrassa

  • Del 3 al 5 de setembre de 2019
  • Lloc: plaça de l'Assemblea de Catalunya
  • Organitza: Tub d'Assaig 7.70

 

 

 

 

 

 

 

L'hivern passat va fer deu anys del Circusalem, el primer cabaret que vam fer com a Tub d'Assaig al nostre local del carrer Sant Leopold, a finals de desembre de 2007. Un espectacle que pràcticament va ser el tret de sortida del llarg viatge de la nostra associació.

Durant aquests deu anys hem passat per situacions i estats d'ànim de tot tipus, hem vist fer-se i desfer-se companyies i també un anar i venir de persones constant, hem crescut, ens hem encallat, hem vist néixer els que potser seran els futurs membres de la nostre col·lectiu, ens hem il·lusionat i ens hem decepcionat i un llarg etcètera.

Avui podem dir que hem madurat i que tenim un projecte sòlid, construït des de l'assemblearisme i l'autogestió, amb un equip humà únic i inimitable. Hi ha una feinada darrere de tot plegat que us arriba i resulta clarament visible, però també hi ha una part d'aquesta que no ho és tant i no per això no vol dir que no sigui imprescindible...i us volem confiar un secret: sabem que quan fem la feina des del cor, no ens para ningú.

Durant aquest any hem anat celebrant aquest desè aniversari com és merescut i estem molt contents que ens hagueu acompanyat a les diferents activitats que hem anat proposant.

Aquesta celebració, que va començar amb el Circ de l'any, acaba amb el 11è Festival de Circ de Terrassa. Un festival que hem preparat amb molta energia per que el gaudiu al màxim.