IV FIRA DE L'OLIVA 2018

Fira de l'Oliva de Terrassa, essència de la cultura mediterrània. 

Dissabte 14 d'abril de 2018, l'Associació de Comerciants El Tomb de Ca n'Anglada, amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa, organitza la quarta edició de la Fira de l'Oliva. 

En el marc d'aquesta IV Fira de l'Oliva, els bars i restaurants de Ca n'Anglada oferiran, del 12 al 22 d'abril, el quart concurs i ruta de tapes a un preu molt popular. Per saborejar les diferents tapes només cal dirigir-se a qualsevol dels establiments col·laboradors, tastar una tapa amb beguda i omplir la butlleta per participar i seguir aquesta singular ruta gastronòmica.

Cartell de la IV Fira de l'Oliva.

El Programa de la IV Fira de l'Oliva.

Fira de l'Oliva de Terrassa, essència de la cultura mediterrània. 

Dissabte 8 d'abril, l'Associació de Comerciants El Tomb de Ca n'Anglada, amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa, organitza la tercera edició de la Fira de l'Oliva. 

Aquest any es podrà visitar un mercat de parades de venda d'oli, olives, productes derivats, de pagès i alimentació artesana a més de gaudir d'un ampli i divers programa d'activitats: Es podran fer tasts d'olis, assistir a xerrades o participar de tallers i activitats infantils, concerts en directe o diferents espectacles de cultura popular entre altres propostes. 

A més, els bars i restaurants de Ca n'Anglada oferiran del 31 de març al 9 d'abril el tercer concurs i ruta de tapes a un preu molt popular. Per aconseguir una tapa i beguda només cal dirigir-se a qualsevol dels establiments col·laboradors, tastar la tapa i omplir la butlleta per participar i seguir aquesta singular ruta gastronòmica.


Coneix amb detall totes les activitats consultant el programa de la fira.

Cartell de la Fira de l'Oliva 2017