Terrassa Universitària participa a la Fira Campus Virtual per promocionar la seva oferta d'estudis superiors.

L'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d'Universitats, participarà a la Fira Campus Virtual. Una plataforma impulsada per Fira de Barcelona davant la impossibilitat de poder celebrar el Saló de l'Ensenyament d'aquest any.

Aquesta nova plataforma virtual estarà operativa des del dimecres 20 al diumenge 24 de maig i les persones interessades podran accedir-hi a través de la pàgina web de la Fira Campus Virtual  que serà accessible des de qualsevol dispositiu, ja sigui ordinador, mòbil o tauleta.

A través d'aquesta plataforma, l'Ajuntament de Terrassa disposarà d'un estand on es podrà accedir i consultar tota la oferta formativa d'estudis superiors que es poden cursar al Campus Terrassa, així com accedir als diferents serveis que la ciutat ofereix a la comunitat universitària o realitzar consultes, a través del xat de l'estand, des d'on es podrà contactar amb el personal del Servei d'Universitats de l'Ajuntament de Terrassa.

La Fira Campus Virtual, dedicarà una especial atenció als serveis d'orientació amb l'objectiu que els i les estudiants puguin accedir a informació, rebre consells o resoldre dubtes al voltant de l'oferta formativa existent de la mà d'experts i dels centres formatius participants.

La Fira Campus Virtual obrirà entre el 20 i el 23 de maig en horari de 10 a 20 h i el diumenge 24 de maig de 10 a 17 h.