La Fundación Vodafone España i la Fundació Pere Tarrés, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitzen tallers de capacitació digital adreçats a persones majors de 55 anys per a aprendre a utilitzar tauletes i telèfons mòbils intel·ligents. La iniciativa té per objectiu apropar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la ciutadania i reduir l'escletxa digital.

L'oferta formativa consisteix en tallers pràctics i breus de forma gratuïta arreu de Catalunya a entitats interessades que els sol·liciten, com biblioteques, centres cívics, casals de gent gran, universitats, etc.

Ja s'han fet tres sessions d'aquesta formació a la Biblioteca Central (bct) per les que han passat més de quaranta persones. 

Actualment no hi ha programat cap curs, si esteu interessats en participar en pròximes edicions del curs de capacitació digital per a persones majors de 55 anys, organitzat per Fundació Pere Tarrés i Fundación Vodafone España, podeu posar-vos en contacte amb la vostra biblioteca habitual on recollirem les vostres dades. 

 

Més informació: