"Digital Health: Aprèn a dissenyar APPs" és una formació capacitadora destinada a aquelles persones que volen emprendre en el sector de l'm-Health o que volen ampliar els seus coneixements de disseny d'aplicacions per a dispositius mòbils. 

Durant la formació, impartida  a  l'Euncet Business School, els alumnes aniran assolint coneixements tecnològics i sobre emprenedoria per tal de definir un projecte emprenedor.

Vuit dels projectes sorgits durant la capacitació seran acompanyats per mentors de l'empresa Knowledge Innovation Market amb l'objectiu d'acostar la seva idea emprenedora al mercat.

Si tens una idea emprenedora i vols aprendre a desenvolupar APPs que ajudin a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones inscriu-te aquí.  

Es tracta d'un curs de 150h de durada, que es realitzarà del 15 octubre fins el 11 de desembre de 9:15h a 13:15h. Pots consultar el detall del programa aquí. 

Per arribar a l'Euncet, situada al Km3 de la carretera Terrassa a Talamanca, pots accedir-hi amb vehicle propi ja que hi ha aparcament gratuït pels alumnes o bé pots utilitzar el servei d'autobús gratuït. Pots consultar el recorregut i horaris aquí.

Per qualsevol dubte o pregunta, truca'ns al 93.739.70.00 ext. 4950 (Elena Serra) o bé, per mail al orbital40@terrassa.cat 

"Digital Health: aprèn a dissenyar APPs" és una formació gratuïta organitzada per Orbital 40 i subvencionada pel Servei Públic d'ocupació de Catalunya en el marc del programa de Projectes Innovadors i Experimentals.