Hauríem de donar les gràcies, cada dia, a milers de persones. A la immensa majoria d'homes i dones que formem la nostra ciutat. Algunes professions o sectors han estat i estan més a primera línia en la lluita contra el coronavirus. D'altres no tant. Però tothom és important quan es tracta de preservar la seguretat de tothom. Un simple gest, com llançar correctament les escombraries, com passejar el gos respectant les normes o com tants altres, és una contribució més important del que sembla.

Avui tanquem aquesta sèrie en la qual hem donat les gràcies a un conjunt de professions que han tingut i tenen un paper decisiu. També hem donat les gràcies al conjunt de la ciutadania i, molt especialment, a les nenes i els nens. 

Acabem amb un cartell dedicat als nostres herois i heroïnes, que ens representen a tots i totes. És obra de l'il·lustrador Òscar Andrés Castillo, com totes les imatges d'aquesta sèrie. 

Serenitat. Responsabilitat. Solidaritat. Recordem-ho, sisplau: són les tres claus per sortir d'aquesta crisi. Molt especialment en les properes setmanes. Màxima precaució, no abaixem la guàrdia.

Gràcies a tothom, de tot cor.