Partit de bàsquet adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectualLa pràctica d'esport fomenta les relacions, augmenta l'autoestima, millora la mobilitat i la salut en general. Tothom pot gaudir de l'esport, i hi ha modalitats d'esport adaptat adequades per a cada persona i nivell de capacitació esportiva.

La present "Guia de l'esport adaptat de Terrassa" inclou informació d'oferta adaptada a la ciutat i rodalies per a:

Aquesta guia informa sobre grups especialitzats i esport adaptat; però si es disposa de prou autonomia, i així es desitja, també es pot provar la pràctica esportiva en clubs ordinaris.  A Terrassa hi ha experiències positives d'integració d'esportistes amb capacitats diverses en seccions generals de diferents clubs.

La informació inclosa en aquesta guia és només orientativa i no té validesa legal. Sempre caldrà contrastar la informació amb les entitats organitzadores per conèixer les condicions exactes de cada activitat.

Ajuda'ns a millorar l'esport adaptat 

Si coneixeu altres experiències d'esport adaptat o d'integració de persones amb capacitats diverses en clubs inclusius i accessibles, o teniu suggeriments o demandes per millorar l'oferta d'esport adaptat a Terrassa, no dubteu a contactar-nos a:

Més informació