Els passats dies 27 i 28 de setembre ha tingut lloc a la nostra ciutat la primera edició del Serious Games Camp Terrassa, un esdeveniment en el que s'ha pogut conèixer i provar productes innovadors d'empreses de dins i fora del nostre territori en l'àmbit de la gamificació, utilitzant eines de realitat virtual i augmentada.

Consulta el programa de ponències 

A més, en el marc d'aquest esdeveniment s'ha realitzat el primer concurs de solucions innovadores de gamificació aplicada a salut i educació.

S'han presentat projectes i ideas emprenedores en l'àmbit de Serious Games que utilitzen tecnologies de realitat virtual o realitat augmentada.

Entre totes les candidatures presentades s'han seleccionat les 10 millors les quals han presentat el seu pitch dins de les jornades del I Serious Games Camp Terrassa. Els tres projectes guanyadors han obtingut un servei de consultoria valorat en 1.000€ per validar el seu model de negoci mitjançant la implementació d'una campanya de crowdfunding.

Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l'e-mail: orbital40@terrassa.cat o al telèfon 93 739 70 00 Ext. 4963 (Elena Serra)

Bases