El Servei de Relacions Europees i Internacionals té com a missió la representativitat, el posicionament i el desenvolupament de Terrassa en l'escenari europeu i internacional, tot analitzant i promovent les polítiques públiques per assegurar la participació de la ciutat en accions municipals que es puguin generar per assolir els principals objectius detallats en el Pla de Mandat.

 

Actualitat del servei 

Premis One Shot Terrassa City of Film

Logo One Shot

El pla seqüència fa referència a una tècnica de rodatge sense talls. Es tracta d'explicar una història en un sol pla: sense talls, sense editatge i, si és possible amb una càmera molt viva, en moviment seguint o buscant els personatges de l'acció que es plantegi.

La inscripció al certamen acaba el 10 d'octubre.

L' One Shot, s'emmarca en la 3a 7mana de Cine  de Terrassa, i en la seva sessió de cloenda el diumenge 25 d'octubre revelarà els guanyadors d'aquesta edició. Enguany ha estat un èxit de participació amb 1500 inscripcions procedents de 102 països diferents. 

Se'n seleccionaran una seixantena que es visionaran en sessions online prèvies.

Encara no se sap quan i on el podrà gaudir de les pel.lícules seleccionades però aquesta informació sortirà aviat i la trobareu aquí.

Si voleu veure els guanyadors de les passades edicions podeu clicar en aquest enllaç.