Foto edifici espai Kautic

KAUTIC.40 és un programa que es centra en l'etapa d'incubació de projectes innovadors on les TIC tenen un paper clau en el seu model de negoci. 

El programa s'adreça a persones emprenedores amb un projecte de negoci en procés de maduració o a empreses de recent creació amb un model de negoci innovador.

El programa, amb una durada de 9 mesos, ofereix a les persones un espai de treball compartit a les instal·lacions de Qu4drant.0, formació (presencial i online), assessorament i acompanyament personalitzat per part d'experts generalistes i especialistes en funció de les necessitats de cada projecte amb la finalitat de que puguin adquirir noves habilitats i coneixements que milloraran la seva competitivitat en el mercat.

Aquesta iniciativa s'impulsa des del Servei d'Innovació de l'Ajuntament de Terrassa i Leitat, dos dels partners del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 amb la col.laboració d'Euncet Business School.

Trobareu més informació (detall del programa formatiu, bases de participació, espai de treball) consultant la web de Kautic40 aquí

Per a presentar la vostra candidatura a Kautic 2018 podeu fer-ho mitjançant el formulari fins al dia 6 d'abril de 2018.

Altres informacions a:

  • facebook: /kautic40
  • twitter: @KauTic40