Des d'ara, anar en bus a l'Hospital de Terrassa és gratis per a tothom.

Tríptic informatiu

Cost de la targeta: només 1€
La primera vegada, cal abonar 1 euro, en concepte d'emissió i gestió de la targeta. Això sí, demanem a tothom, fer un ús responsable i cívic de les targetes, doncs si se'n fa un mal ús, el cost de la següent targeta serà de 5€.

Qui pot demanar la T-Hospital?
Totes les persones empadronades a Terrassa, sense límits d'edat, excepte aquelles que ja tinguin les targetes T-16 o T-Blanca.

Com puc aconseguir la targeta?
Per gaudir d'aquesta bonificació extraordinaria només has de donar-te d'alta al web de Tmesa , fer un pagament d'1 €  i a continuació, recollir-la a l'Oficina de Mobilitat de Terrassa el dia que et sigui indicat, o bé anar personalment a l'Oficina de Mobilitat a fer el pagament i endur-te la targeta.

Tants viatges com necessitis, gratis
Amb aquesta targeta el nombre de trajectes a l'Hospital de Terrassa és ilimitat. El funcionament és molt senzill: al pujar a l'autobús s'ha de validar la targeta en una màquina validadora específica. Si cal fer transbordament a l'anada o tornada a l'Hospital s'ha de validar en els dos autobusos. Només es pot fer un sol transbordament i sense que excedeixi els 60 minuts entre les dues validacions. I tant en arribar a l'Hospital de Terrassa com al marxar-ne, s'ha de validar la targeta a la màquina que hi ha a prop de la parada del bus.

No cal renovar-la si s'utilitza bé
La T-Hospital no té caducitat. Només cal renovar-la en cas de pèrdua o de mal ús. En aquest darrer cas, si la targeta no es valida en el trajecte d'anada o de tornada a l'Hospital de Terrassa, després de 3 oblits consecutius, es desactivarà i serà necessari demanar-ne una altra pagant 5 € de penalització. El mateix succeirà si es cometen 3 noves infraccions, però aquest cop la targeta quedarà inactiva i no es podrà renovar fins al cap de 6 mesos.

Ho paguem entre totes i tots
La nova targeta «T-Hospital» és gratuïta, però el servei d'autobús municipal no. La implantació d'aquesta innovadora bonificació social tindrà un cost aproximat per a l'Ajuntament de 125.000 €  l'any 2019 i de 130.000€ anuals a partir del 2020, que cobrim entre tots els ciutadans i ciutadanes.