Associacions

Fundació enllaç. Defensen els drets i la dignitat de les persones grans LGBTI, especialment en moments de vulnerabilitat.

Bibliografia

Coll i Planas, L., Pérez, M., Guia per organitzar un Cinefòrum sobre l'homosexualitat i la gent gran als Casals de gent gran. Barcelona: Institut de l'envelliment UAB.

Mesquida, JM., Quiroga, V., Boixadós, A., (2015) Informe 50+LGTB. Persones grans lesbianes, gais, trans i bisexuals a la ciutat de Barcelona. Lleida: Boira Editorial. 

Mesquida, JM., Quiroga, V., Boixadós, A., (2015) 50+LGTB. Relats de vida. Persones grans lesbianes, gais, trans i bisexuals a la ciutat de Barcelona. Lleida: Boira Editorial. 
8 històries narrades en primera persona per gais, lesbianes, bisexuals i transsexuls d'edat avançada.

Exposicions

Exposició: "Flores d'otoño". Jarzabek, Hanna
Narració documental sobre les pesones grans homosexuals.

"Las personas que pasamos de los 60 años hemos vivido la post-guerra y el franquismo, la falta de libertades y la falta de educación en un ambiente abierto y relajado. Ahora nos encontramos con que el "armario" puede abrirnos de nuevo las puertas. Tengo mujer, pero si un día deben ingresarme en una residencia de ancianos, ¿tendría la libertad de expresar mi vida emocional allí?" - Paulina (lesbiana, casada)