Des del Servei de Promoció de la Gent Gran  de la mà de Creu Roja a Terrassa,  es desenvolupa un projecte dirigit a les persones del Districte 3 de la ciutat, que pateixen soledat o necessiten restablir o ampliar la seva xarxa social. Ens referim a persones que per motius socials, econòmics o de salut (amb dependència o sense), passen moltes hores soles a casa, es senten soles, volen compartir amb altres persones les seves experiències o volen fer alguna activitat fora del domicili. 
 
Aquest programa es d'intervenció comunitària, i això suposa que en aquest, hi col•laboren les entitats i associacions del Districte 3, i per tant hi poden participar comerciants, veïns, entitats, associacions  i diferents serveis del barri. L'objectiu és que tothom es sensibilitzi i entre tots i totes, proposar solucions i/o alternatives per a fer-hi front, i així pal•liar els efectes de la soledat en la salut de les persones..   
 
Per qui vulgui participar fent de persona voluntària, o valora que el projecte podria ser interessant per algun familiar, amic o veí, poden adreçar-se a:
 
Oficina informació Gent Gran

 93 739 70 95

 [email protected]

L'Oficina té aquests horaris i espais d'atenció, presencial amb cita prèvia:

  • Dilluns, dimarts i  dijous de 10h a 13h i dimecres de 16h a 19 al Servei de Promoció a la Gent Gran (entrada pel carrer Sant Leopold, 33) 
  • Els dimecres de 10h a 13h al Centre Cívic President Macià (Rambla de Francesc Macià, 189)  

O bé a Creu Roja Terrassa

  93 788 14 41

 Els horaris són de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 15 a 17h. Divendres de 9 a 15h