Què necessito?

Qualsevol dispositiu que inclogui el sistema de comunicació sense cables WiFi. La llista de dispositius electrònics que ho suporten és llarga, per exemple la  majoria d'ordinadors portàtils, dispositius de jocs com PSP o Nintendo DS, alguns telèfons mòbils d'última generació com Iphone, Android, etc.

Com connectar-me?

Per accedir al servei cal seguir els passos següents. A causa de l'ampli ventall de dispositius existents no es pot detallar com cal connectar-se al servei per cadascuna d'aquestes plataformes. Les imatges adjuntes que acompanyen aquest manual corresponen a la plataforma Microsoft Windows 7 a mode d'exemple.
 

1.- Connexió

Fer click al llistat de xarxes sense fils i connectar-vos a TerrassaEspaiWiFi.

Imatge en alta resolució

 
 

 

2.- Entrar a TerrassaEspaiWiFi

Una vegada connectats, heu d'obrir els vostre navegador preferit i sereu redirigits a la plana d'inici de TerrassaEspaiWiFi. 

Heu de clicar al botó Connectar amb el que accepteu les condicions d'us del servei.

Imatge en alta resolució
 

3.- En cas de problemes...

Si no podeu visualitzar aquesta plana, normalment es degut a un d'aquest motius:

  • Que com a pàgina d'inici no tingueu cap adreça configurada, amb la qual cosa haureu d'escriure manualment una adreça web a la barra de direccions com per exemple: www.terrassa.cat
  • Que no tingueu activat el DHCP al vostre dispositiu de xarxa sense fils. La configuració correcta és la que es mostra a la captura del costat.

Imatge en alta resolució


4- Validació d'usuari
Una vegada acceptades les condicions d'ús sereu redirigits a la plana principal de l'Ajuntament de Terrassa i ja podreu començar a navegar.