La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat té la missió de millorar la qualitat ambiental, per oferir a la ciutadania un entorn urbà i natural saludable i segur, i garantir el manteniment dels ecosistemes. Alhora, el desenvolupament d'aquesta missió a escala local s'orienta a la millora de l'estat global del planeta, contribuint a la mitigació del canvi climàtic i a frenar la pèrdua de biodiversistat, entre d'altres. Intervé en el manteniment del medi natural, en la gestió integral del cicle de l'aigua i dels residus, en la millora de la qualitat de l'aire i la reducció del soroll, en l'estalvi d'energia i ús de les energies renovables, en la protecció de la salut ambiental, la seguretat alimentària i els animals domèstics, i en la difusió d'informació, sensibilització i educació ambiental.
 
El Sr. Carles Caballero Peña és el regidor d' Urbanisme, Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia.
Al menú desplegable de l'esquerra, i als enllaços destacats trobareu la informació sobre Medi Ambient i Sostenibilitat.
 
 
Actualitat del Servei de Medi Ambient: 

Jornada tècnica

Als  nostres pobles i ciutats habita una fauna que progressivament està perdent les condicions necessàries  per poder construir els seus hàbitats als edificis i espais urbans. 

El servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Terrassa ha organitzat pel divendres, 6 de març, una jornada tècnica sobre "Com integrar la fauna protegida a les edificacions i espais de la ciutat?", que se celebrarà de 10.30 a 15 h a la sala d'actes de la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les Lletres, 1). La sessió està dirigida al personal tècnic dels municipis del Vallès Occidental .

Cal confirmar l'assistència a :  AreaUrbanismeiSostenibilitat@terrassa.cat .