La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat té la missió de millorar la qualitat ambiental, per oferir a la ciutadania un entorn urbà i natural saludable i segur, i garantir el manteniment dels ecosistemes. Alhora, el desenvolupament d'aquesta missió a escala local s'orienta a la millora de l'estat global del planeta, contribuint a la mitigació del canvi climàtic i a frenar la pèrdua de biodiversistat, entre d'altres. Intervé en el manteniment del medi natural, en la gestió integral del cicle de l'aigua i dels residus, en la millora de la qualitat de l'aire i la reducció del soroll, en l'estalvi d'energia i ús de les energies renovables, en la protecció de la salut ambiental, la seguretat alimentària i els animals domèstics, i en la difusió d'informació, sensibilització i educació ambiental.
 
El Sr. Carles Caballero Peña és el regidor d' Urbanisme, Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia.
Al menú desplegable de l'esquerra, i als enllaços destacats trobareu la informació sobre Medi Ambient i Sostenibilitat.
 
 
Actualitat del Servei de Medi Ambient: 

Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2019

Enguany la setmana posa el focus en l'educació i comunicació en la prevenció de residus, per fomentar un canvi de comportament a l'hora de produir i comprar productes i gestionar els residus.

L'Ajuntament de Terrassa participa i col·labora amb aquesta Setmana, promoguda pel Departament de Territori i Sostenibilitat- Agència de Residus de Catalunya, la Xarxa de Ciutats i Pobles per a la Sostenibilitat - Diputació de Barcelona , el Consorci de Residus del Vallès Occidental, de forma activa, tot fent una proposta d'activitats que tenen l'objectiu de promoure els hàbits de reducció de residus, fent especial esment en la prevenció (reduir la generació).

Esperem la vostra participació a les activitats programades aquests dies.

Canvia els teus hàbits, redueix els residus!

Consulteu el programa d'activitats per aquesta setmana