Bell hooks a "La voluntat de canviar" afirma que la teoria feminista ens ha ofert crítiques brillants del patriarcat i poques idees lúcides sobre la masculinitat.

És la voluntat de l'Ajuntament de Terrassa obrir el camí cap a la reflexió al voltant de diferents maneres possibles de viure una masculinitat més igualitària i respectuosa per als homes i per la resta de persones amb qui es relacionen, fer-les visibles i ampliar tant el subjecte masculí, com problematitzar el model de masculinitat hegemònica.

És per aquest motiu que el 25 de gener del 2023 el servei LGTBIQ+ va organitzar un diàleg entre Roy Galán i Clara Serra per abordar més possibilitats de pensar i viure les masculinitats.

En Roy Galán és escriptor, influencer i activista LGTBIQ+. Actualment, comparteix els seus textos amb molt èxit a les seves xarxes socials; i la Clara Serra és filòsofa, investigadora i escriptora especialitzada en feminisme.

Si no vas poder assistir a l'acte o si vols recuperar la xerrada, et compartim el vídeo:

La línia de treball de + Masculinitats Possibles està emmarcada en el Pla per a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa (Pla DASIG 2022-25), concretament en la línia 2:

'La diversitat afectiva, sexual i de gènere en la infància i l'adolescència', amb el repte de: 'Comptar amb una estratègia municipal per promoure la llibertat en la construcció del gènere en la infància i l'adolescència, i la visibilitat de la diversitat afectiva, sexual i de gènere, emmarcada en l'estratègia Educació 360' En la fita D: 'Dissenyar propostes que promoguin la llibertat en la construcció del gènere en la infància i l'adolescència i la visibilitat de la diversitat afectiva, sexual i de gènere en polítiques de coeducació' I l'acció 2.D.3: 'Elaboració i difusió d'eines i metodologies pedagògiques i formatives, relacionades amb la construcció de la masculinitat i la feminitat en la infància i l'adolescència, per a referents de l'educació formal, no formal i informal'.