22 11 2020

​Cal ventilar els espais per prevenir la Covid-19

Dilluns, dia 23 de novembre, comença el pla d'obertura progressiva de l'activitat econòmica i social. Una de les mesures preventives importants és ventilar els espais, sigui obrint finestres o portes o amb sistemes de ventilació mecànica, per renovar l'aire i prevenir la malaltia. 

Seguir llegint

13 11 2020

Ventilació i sistemes de climatització

La principal via de transmissió del virus SARS-CoV-2 és la via aèria, a través de petites gotes que es produeixen quan una persona infectada tus, esternuda o parla, a distàncies curtes (gotes superiors a 5 micres). Aquestes gotes són relativament pesades, no viatgen lluny i es dipositen ràpidamental terra o a les superfícies properes. Per això una de les principals mesures per evitar el contagi és mantenir la distància entre persones d'1,5 metres, així com l'ús de mascaretes.

Seguir llegint

 

11 11 2020

Mesures preventives pels establiments del sector alimentari

Ara per ara cal implantar totes les mesures higièniques que evitin la propagació de la Covid-19 en els establiments comercials que són de primera necessitat, inclosos els que fan el repartiment domiciliari d'aliments i menjar preparat.

11 11 2020

Mesures de protecció per restaurants

Per seguretat, no ens la juguem

Mesures per protegir-nos de la Covid19 als restaurants.

Informació en 10 punts principals a tenir en compte als establiments de resturació per a garantir la seguretat de tothom, treballadors i clients. 

Seguir llegint

 

 

10 11 2020

Quines mesures d'higiene han de complir els bars i restaurants que fan servei a domicili?

Cada cop més, els establiments de restauració que porten setmanes tancats trien com a opció fer servei a domicili i oferint a la clientela la possibilitat d'anar a buscar el menjar, amb cita prèvia.

D'aquesta manera, bars i restaurants intenten tirar endavant el seu negoci i mantenir el contacte amb les persones usuàries. Però, per fer-ho, han de complir amb les normes de seguretat alimentària i de prevenció vigents en cada moment per contenir la propagació de la Covid 19, que recull aquest document de la Generalitat

Podeu consultar tambè el document de la Diputació amb les recomanacions per l reforç de les mesures d'higiene.