Concert d'Efrén López i Míriam Encinas (2014)Des de l'any 2011, l'ICOM patrocina aquesta iniciativa que se celebra anualment el dissabte més proper al Dia Internacional dels Museus.

La crea, l'any 2005, el Ministeri francès de Cultura i Comunicació.

La idea és facilitar la visita dels museus participants de nit, de forma gratuïta i programant activitats diverses per atraure un públic diferent.

Hi participen més de 3.000 museus de 40 països. 

Grup Gipsy NUR ProjectLa Nit dels museus 2019 se celebra el dissabte 18 de maig, a les 10 de la nit, a la Casa Alegre de Sagrera (carrer de la Font Vella, 29-31).

Concert: Quan la cançó francesa es troba amb el jazz manouche

A càrrec de Gipsy NUR Project (Intèrprets: Núria Jaouen, piano i veu; Oriol Barberà, guitarra; Ignasi Revetlle, contrabaix).

Us convidem a celebrar aquesta nit especial, gaudint del concert a càrrec del Gipsy NUR Project, un grup pertanyent a l'escena clàssica i al jazz tant a nivell català com internacional.

Es combinaran cançons mítiques franceses i temes propis del seu primer disc «Rencontres» amb la frescor i el virtuosisme característics del jazz manouche i el swing.

Podreu viatjar al París dels anys 1950 amb temes com «La Vie en Rose», «La Foule» d'Édith Piaf, «La Mer», «Ménilmontant» de Charles Trénet, però també temes de Georges Brassens, Aznavour i Zaz.

Tot això, en un espai idoni, l'edifici modernista de la Casa Alegre de Sagrera i tocant el piano històric Blüthner.

  • Capacitat limitat
  • Activitat gratuïta

Programa d'actes