El Districte 4 organitza aquest diumenge una caminada per l'anella verda i una botifarrada popular

"El Districte 4 camina" és una proposta de dinamització comunitària 

cartell de l'activitat

El Districte 4 de Terrassa farà aquest diumenge, 8 d'octubre, una passejada col·lectiva per l'entorn natural de la zona i a continuació una botifarrada popular. L'activitat porta per títol "El Districte 4 camina" i és una proposta presentada per una de les entitats del territori, l'AVV Can Palet de Vista Alegre, i aprovada pel Consell Municipal del Districte 4 dins del programa d'acció comunitària.

Aquesta activitat vol animar als veïns del Districte 4 a fer activitat física i una vida més saludable, donar a conèixer l'entorn natural del districte i passar una jornada en comunitat. S'han plantejat dues rutes, una de cinc kilòmetres i una altra de deu. Ambdós recorreguts transcorren majoritàriament per l'Anella Verda, amb llocs destacats com ara la Font Freda o el llac de Can Costa de Montagut. L'inici d'ambdós recorreguts serà a les 9 h al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany (Av. Àngel Sallent, 55) i final de tots dos itineraris serà el casal cívic de Can Palet de Vista Alegre (plaça de la Pau, 1). Després de les caminades, cap a les 12 h, hi haurà una botifarrada popular a la mateixa plaça de la Pau.

La caminada popular s'ha plantejat com a activitat integradora per tal que tothom hi pugui participar. Cadascú podrà triar la ruta que s'ajusti més a la seva capacitat o ganes de caminar. Les persones amb mobilitat reduïda podran participar a la botifarrada popular, perquè tant el casal com la zona exterior estan adaptats.

El programa de dinamització comunitària és una iniciativa que s'està desenvolupant enguany als districtes per primera vegada, amb l'objectiu d'afavorir la convivència i la cohesió social, treballant valors com la diversitat i el civisme i promovent la participació de diferents actors del territori i el treball en xarxa de les entitats per al desenvolupament d'accions conjuntes. A cada districte, les entitats poden presentar propostes i els Consells Municipals de Districte trien les que consideren més apropiades, que accedeixen així al finançament necessari per a desenvolupar-la.