Aquesta setmana es posen en marxa els treballs de pavimentació al barri de Can Parellada

Les obres afectaran als carrers d'Alemanya, d'Itàlia i d'Holanda

Els primers treballs de pavimentació i de nova senyalització horitzontal que es realitzaran al barri de Can Parellada a partir d'aquesta setmana afectaran a les cruïlles del carrer d'Itàlia -previstes pels dies 5 i 6 de juliol- i del carrer d'Holanda -els dies 9 i 10 de juliol-. També es millorarà el paviment del carrer d'Alemanya, una actuació que es durà a terme del 10 al 12 de juliol. En aquest cas, afectarà al tram comprès entre el carrer d'Holanda i la rotonda de l'avinguda del Vallès. El tall de trànsit que s'ha de fer en aquest vial obliga a executar les obres en dues fases. Una primera que va des de l'avinguda del Vallès fins al carrer d'Europa (cruïlla inclosa), i una altra que va des del carrer d'Europa fins al carrer d'Holanda.

Aquest projecte d'actuació forma part del tercer lot de la "Memòria valorada d'asfaltat als carrers interiors de la ciutat", adjudicat a l'empresa GrupMas Constructors S.L. per un import de 409.712,32 euros. Aquest lot també inclou la urbanització d'alguns carrers de Can Palet de Vista Alegre, realitzats a principis d'aquest mes de juny.

Informació de les afectacions

Podeu consultar en els següents plànols els itineraris alternatius per a la circulació i les afectacions a les línies d'autobús amb motiu de les obres. Trobareu els plànols en major resolució i més informació al web http://www.terrassa.cat/transit i consultar el Twitter @trsmobilitat.