Les piscines municipals registren prop de 110.000 usuaris i usuàries durant els mesos d'estiu

Aquesta temporada la xifra de banyistes s'ha incrementat un 8% respecte a l'any anterior i els usuaris i usuàries valoren el servei amb una nota mitjana d'un 8,2 sobre 10

Les piscines municipals de Terrassa han registrat un total de 109.974 banyistes durant els mesos d'estiu. La temporada de bany es va iniciar el 23 de juny i va finalitzar el 2 de setembre a les piscines municipals de la Maurina, Sant Llorenç i les Arenes i el 9 de setembre en el cas de la piscina municipal de Vallparadís. La xifra total d'usuaris i usuàries representa un increment del 8% respecte a l'any passat.  

Uns banyistes que segons l'enquesta de satisfacció realitzada als usuaris i usuàries de les piscines municipals, valoren el servei amb una nota mitjana d'un 8,2 sobre 10. A més, un 81% de les persones enquestades se senten satisfetes o molt satisfetes amb el servei. L'enquesta de satisfacció també revela que el 79% dels usuaris consideren que la conservació de les instal·lacions és òptima o correcte.

Pel que fa a l'afluència per piscines, la de Vallparadís, la més gran i la que més visitants rep, ha registrat enguany 61.611 usuaris, seguida per la piscina municipal de les Arenes amb 22.939. Les piscines municipals de la Maurina i Sant Llorenç han rebut aquest estiu 12.979 i 12.445 visitants, respectivament.

 

Dies sense banyador

Aquest any s'han reservat dos dies sense banyador a la piscina de la Maurina registrant un total d'11 banyistes (9 persones el 22 de juny i 2 persones el 3 de setembre).

D'altra banda, la temporada de piscina va finalitzar el 2 de setembre i aquesta temporada i per segon any consecutiu, es va allargar una setmana més, fins al dia 9 de setembre, l'obertura a la piscina de Vallparadís. El nombre de banyistes durant aquesta setmana d'obertura va ser de 898. La mitjana setmanal d'usuaris i usuàries de la temporada ordinària de les piscines municipals va ser de 10.667 persones.

 

Tancament per pluja

El passat 18 d'agost, la Piscina Municipal de Vallparadís va tancar degut als desperfectes ocasionats arran de les intenses pluges que van afectar la ciutat i que van malmetre l'aigua de la piscina i part de les seves instal·lacions. Davant aquesta situació, els serveis municipals van treballar en la reparació dels desperfectes i la piscina va poder reobrir amb normalitat el dia 19 d'agost. Durant aquestes hores, les persones abonades al servei van poder fer servir les instal·lacions de la resta de piscines municipals (la Maurina, Sant Llorenç i les Arenes), que van reforçar el personal per poder ampliar el seu aforament.