Una prova pilot permet aparcar en horari restringit a la Ronda de Ponent, entre Núria i Calderón de la Barca

L'estacionament està permès de nit i els caps de setmana 

El veïnat de la Maurina resident a la zona propera a la Biblioteca del Districte 4 podrà aparcar, des d'avui, a la Ronda de Ponent, en el tram comprès entre els carrers de Núria i Calderón de la Barca, tots els dies laborables, de 21 h a 7 h, i també els caps de setmana, des de divendres a les 21 h fins a les 7 h del matí de dilluns. En aquestes franges horàries, el nivell de trànsit és d'intensitat més baixa, per la qual cosa no es preveuen problemes de capacitat a la via.

L'Ajuntament ha completat aquests dies la senyalització vertical i la instal·lació de les pilones en aquest tram, que ocupa un dels dos carrils de circulació que hi ha en sentit ascendent, on s'han habilitat un total de 35 places d'estacionament. Es tracta d'una actuació que s'emmarca dins l'interès municipal de fer proves sobre com fer un ús més flexible de l'espai públic i, en un termini de dos mesos, es valorarà la seva efectivitat.

La Ronda de Ponent és el vial de circumval·lació que va del pont de la carretera d'Olesa fins a l'avinguda de Béjar, i que segueix el curs del transvasament de la riera del Palau al sector oest de Terrassa. Té uns 7 quilòmetres de longitud i travessa els barris de la Maurina, Can Boada Casc Antic, Poble Nou-Zona Esportiva, Can Boada del Pi i Roc Blanc.