L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a projectes d'utilitat pública i interès social d'enguany

Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de maig

vista de la ciutatL'Ajuntament de Terrassa ha obert la convocatòria de subvencions adreçades al foment d'iniciatives d'utilitat pública i interès social a la ciutat a desenvolupar durant el 2017. El termini de presentació de sol·licituds es va obrir el passat 19 d'abril i finalitza el 25 de maig.

Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d'utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats a presentar correctament les sol·licituds, l'Ajuntament de Terrassa ha organitzat dues sessions informatives. La primera tindrà lloc aquest 25 d'abril de 18 a 20.15 h a la sala d'actes de l'Arxiu Històric (c/ de Baldrich, 268), i la segona, el 26 d'abril de 10 a 12 h, al mateix lloc. A més, l'Ajuntament de Terrassa ha publicat una guia per a la presentació de sol·licituds adreçada a les entitats, que es pot consultar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa.

 

Subvencions a projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament

També fins el 25 de maig, es poden presentar sol·licituds a la convocatòria de subvencions adreçades a l'execució de projectes de cooperació al desenvolupament, promoguts per oenagés i entitats solidàries locals en països del Sud, amb la finalitat de promoure el desenvolupament humà sostenible, amb l'eradicació de la pobresa i el combat contra les desigualtats.