La participació provisional a les Eleccions al Parlament de Catalunya ha estat del 75,31%

La jornada s'ha desenvolupat sense incidents remarcables

Eleccions a TerrassaL'elevada participació és la nota destacada de les Eleccions al Parlament de Catalunya celebrades avui. A Terrassa, els comicis han registrat una participació del 75,31% (115.325 votants), el percentatge més alt a la ciutat en unes eleccions autonòmiques des de les primeres eleccions al Parlament l'any 1980. A les anteriors eleccions autonòmiques del 2012 la participació va ser d'un 68,05% (102.153 votants), mentre que l'any 2010 va votar un 57,17% de l'electorat (84.585 votants).

Per districtes, les dades de participació són les següents: el Districte 1 és el que ha tingut una participació més alta (80,58%), seguit pel 5 (76,92%), el Districte 4 (amb un 76,36%), el 3 (73,03%), i el Districte 6 (amb un 72,08%); mentre que el Districte amb la participació més baixa ha estat el 2 (69,18%).

Aquestes són les dades provisionals en el moment del tancament dels col·legis electorals. Recordem que encara falta el recompte dels vots dels membres de les meses i també els de les terrassenques i terrassencs que han votat per correu.

La jornada electoral s'han desenvolupat amb total normalitat a Terrassa sense haver de destacar cap incidència remarcable, més enllà d'alguns moments puntuals d'espera per a exercir el dret a vot en algunes meses, derivats de l'alt nivell de participació.

El web municipal ha ofert al llarg del dia les dades actualitzades de participació horària, així com la informació relativa a comicis anteriors a la ciutat. Durant tota la jornada electoral, l'Ajuntament ha informat mitjançant les xarxes socials Twitter i Facebook del desenvolupament de la jornada. Per a consultar dades dels resultats i altra informació relativa a aquestes eleccions, podeu adreçar-vos al web de la Generalitat.