Ajuntament i Creu Roja coordinen un servei per facilitar el vot de les persones amb mobilitat reduïda

Persones voluntàries de Creu Roja faran acompanyaments durant la jornada electoral amb les mesures de seguretat sanitària necessàries

Persona gran votantL'Ajuntament de Terrassa i la delegació local de Creu Roja han coordinat una vegada més el servei d'acompanyament a les persones amb problemes de mobilitat per a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. L'objectiu és facilitar l'exercici del dret de vot a la ciutadania de Terrassa amb problemes de mobilitat i sense mitjans propis per desplaçar-se fins al col·legi electoral que vulguin fer-ho presencialment.

Els voluntaris i voluntàries de Creu Roja seran els encarregats d'acompanyar les persones que ho hagin sol·licitat al seu col·legi electoral i de la posterior tornada al lloc d'origen. Per sol·licitar el servei d'acompanyament, cal posar-se en contacte amb l'Oficina Local de Creu Roja de Terrassa al telèfon 704 20 22 24, que correspon al Centre d'Operacions de Creu Roja i funciona les 24 hores els 365 dies de l'any, o escriure un correu electrònic a [email protected]. El servei es pot sol·licitar fins el dilluns dia 8 de febrer.

Per tal de poder dur a terme el servei d'acompanyament amb agilitat i amb seguretat, les persones usuàries han de portar el DNI o passaport en vigor, la targeta informativa del cens electoral i la mascareta posada, sempre que el seu estat de salut li permeti. Els voluntaris i voluntàries de Creu Roja prendran totes les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària en tot moment.