Baumann Oficina Jove presenta vuit nous tallers fins al mes de maig

La primera de les propostes arrenca el proper dilluns 30 de gener

Activitats Oficina JoveL'Ajuntament de Terrassa, a través de Baumann Oficina Jove, organitza entre els mesos de gener i maig un total de vuit tallers adreçats a la població jove i a col·lectius relacionats. Les activitats abastaran temàtiques variades: salut i benestar, educació, ocupació, mobilitat internacional i noves tecnologies. En general, els continguts dels tallers estan relacionats amb l'emancipació juvenil, en la mateixa línia que les darreres programacions. 

En aquest sentit, la regidora de Joventut, Ona Martínez, ha recordat que: «El suport i acompanyament a les persones joves en els seus processos d'emancipació ha estat en tot aquest mandat l'eix central de tota l'acció municipal quant a polítiques de joventut, i volem que ho sigui també en el futur. Per això, el Pla Local de Joventut que el Ple va aprovar al desembre està encarat sobretot a l'emancipació i per això estem treballant en el Pacte per a l'emancipació juvenil, un acord de ciutat amb diferents agents que treballen en aquest sentit».

La gran majoria dels tallers s'adrecen a persones joves, tot i que tres també son oberts a famílies i a professionals que treballen amb joves, i un dels vuit està pensat específicament per a famílies.

Els tallers programats són els següents:

  • Suport emocional: 30/01/23, 17.30 h. La Baumann. Adreçat a joves.
  • Tècniques d'estudi: 07/02/23, 17.30 h. La Baumann. Adreçat a joves.
  • Famílies i pantalles, com s'ha d'actuar?: 6 i 13/02/23, 17.30 h. La Baumann. Adreçat a famílies.
  • Prova VIH–ITS: 21/02/23, de 10 a 14 h i de 16 a 18 h. La Baumann. Adreçat a joves.
  • Beques d'estudi. Informació i tràmits: 12/04/23, 17 h. Activitat en línia. Adreçada a joves, famílies i professionals que treballen amb joves.
  • Què puc fer després de l'ESO? Parlem del sistema educatiu: 17/04/23, 18 h. Activitat en línia. Adreçada a joves, famílies i professionals que treballen amb joves.
  • Mobilitat internacional, oportunitats a l'estranger: 18/04/23, 17 h. La Baumann. Adreçada a joves, famílies i professionals que treballen amb joves.
  • Scape room laboral: 15/05/23, 17.30 h. La Baumann. Adreçada a joves.

Les persones interessades ja es poden inscriure a les diferents sessions a https://labaumann.cat/consulta-les/. Les inscripcions es podran fer fins 24 hores abans de cada sessió o fins omplir grups.

Per a qualsevol consulta, les persones interessades es poden adreçar a l'adreça electrònica: [email protected] o trucar al 93 784 83 90.