Canvi d'estacionament al carrer de Cervantes per millorar la seguretat viària

Aquesta intervenció obligarà als vehicles a moderar la velocitat

Senyal d'obresDemà s'iniciarà una actuació orientada a pacificar el trànsit al carrer de Cervantes i a millorar la seguretat a la cruïlla d'aquesta via amb el carrer de la Mare de Déu dels Àngels. A hores d'ara, la intersecció està correctament senyalitzada, però s'han produït alguns accidents de caràcter lleu i, per aquest motiu, s'introduiran elements que forcin a respectar aquesta senyalització. 

L'actuació quedarà enllestida en una jornada i consisteix fonamentalment en el canvi de banda d'estacionament al carrer de Cervantes. D'una banda, al tram d'aquesta via d'accés a la cruïlla s'estrenyerà la calçada, mitjançant una actuació de pintura i la col·locació d'una línia de fitons captafars que ajudaran a visualitzar-ne el traçat. 

D'altra banda, al tram de sortida de l'encreuament d'aquest mateix carrer es canviarà la banda d'aparcament, de la dreta a l'esquerra. Aquestes dues intervencions obligaran als vehicles a moderar la velocitat que, en tot cas, ja està limitada a 30 km/h, abans d'arribar a la intersecció. 

Amb aquestes accions es pretén donar resposta a la petició que havien fet diversos veïns i veïnes de la zona de reforçar la senyalització per evitar situacions de risc i advertir els conductors i les conductores de l'obligació de respectar els senyals de trànsit.