Comença el nou cicle de tallers per a persones emprenedores organitzat per l'Ajuntament

Els tallers s'iniciaran el proper 16 d'abril i finalitzaran el dia 11 de juny

L'Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d'Emprenedoria i Economia Social, inicia el proper dilluns 16 d'abril el nou cicle de tallers d'emprenedoria i economia social corresponent al segon trimestre de 2018, amb l'objectiu de donar a conèixer diferents formes de negoci, així com eines i metodologies per treballar aquesta tipologia de projectes. Els tallers s'adrecen a la ciutadania en general i en especial a les persones emprenedores i a aquelles interessades en projectes d'economia social. A continuació es detallen els nous tallers programats:

  • Taller 1: "Potencia la teva idea de negoci introduint la gamificació".

Dilluns 16 i divendres 20 d'abril de 10 a 14 h.

  • Taller 2: "Com crear una botiga virtual".

Dimecres 25 d'abril i els dies 2, 9, 16 i 23 de maig de 15 a 19 h.

  • Taller 3: "Metodologies per activar la teva idea amb impacte social i/o ambiental positiu".

Dijous 17 i 24 de maig de 9.30 a 12.30 h.

  • Taller 4: "Pla d'empresa: com fer un bon estudi econòmic-financer".

Dilluns 11 de juny de 10 a 14 h.

Totes les sessions, excepte la de "Com crear un botiga virtual" que es farà a l'Aula 7 de Foment de Terrassa, es realitzaran a la sala d'actes de l'Edifici Vapor Gran, (c/ dels Telers 5, 2a planta) i van a càrrec del Servei d'Emprenedoria i Economia social de l'Ajuntament. Val a dir també, que tots els dimarts de l'any, de 10 a 12 h, des del mateix servei, es du a terme el taller informatiu "Vull emprendre, per on començo?".

Per participar en els tallers, tot ells gratuïts, cal fer una inscripció prèvia mitjançant el següent tràmit a la pàgina web de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa: https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7807, presencialment a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (c/ dels Telers, 5, passadís B, 1a planta) o bé trucant al telèfon 93 739 70 00, ext. 4943.