Comença una actuació per solucionar els problemes de la xarxa del clavegueram als carrers de Girona i del Camí de Castellar

L'Ajuntament substituirà els col·lectors en dos trams per garantir l'adequació de la xarxa a les actuals necessitats del veïnat

Demà dimecres, 25 d'octubre, l'Ajuntament comença una actuació als carrers de Girona i del Camí de Castellar per millorar les condicions de la xarxa de clavegueram. Concretament, la intervenció es desenvolupa en dos trams: al carrer de Girona, entre el carrer Ample i el del Camí de Castellar; i al carrer del Camí de Castellar, entre el carrer del Doctor Ferran i el carrer de Girona. El projecte té com a objectiu solucionar les deficiències detectades als col·lectors en aquests punts. Per una banda, una part de la xarxa té, en aquests trams, una capacitat insuficient i presenta dificultats per respondre a les necessitats actuals. D'altra banda, les canalitzacions es troben en mal estat en alguns punts d'aquests trams. Per aquests motius, s'ha considerat necessari dur a terme una actuació de substitució d'aquests col·lectors. Amb aquesta obra es garanteix l'adequació de la xarxa a les necessitats actuals del veïnat i també allargar la vida útil de les infraestructures.

L'execució d'aquests treballs obliguen a tallar el trànsit als trams de carrers afectats durant les obres. Es tracta d'una restricció que es perllongarà durant les quatre setmanes d'execució previstes del projecte. En tot cas, durant aquest temps, en el que no estarà permesa la circulació per les parts afectades dels carrers de Girona i del Camí de Castellar, els veïns sí que podran accedir als seus aparcaments. Les restriccions no afecten cap línia d'autobusos urbans.

Les obres de millora de la xarxa de clavegueram als carrers de Girona i del Camí de Castellar tenen un pressupost de 47.016,11 euros (IVA inclòs) i han estat encarregades a l'empresa Excavacions Cáceres SL. L'actuació té una durada de quatre setmanes, el que suposa que la seva finalització -incloses les restriccions de trànsit-, està prevista per al proper 22 de novembre.

Trobareu un plànol i tota la informació relativa a talls de trànsit a www.terrassa.cat/transit.